Instagram Paint á la Nap

99,00

Bestel mijn Secret Instagram account en krijg handige tips en feedback om Fashionable Faces te schilderen. En ben je al gevorderd? Leer nog meer, stop met priegelen en leer helemaal los te gaan!

Het leuke is dat alles wat erop staat voor altijd voor jou toegankelijk blijft, en regelmatig komen er nieuwe items bij. Uniek zijn de live streams, je kunt in real time met mij mee schilderen! Op deze plek geef ik ook uitgebreide reviews als je er écht even niet uit komt. Ook komen er regelmatig andere nieuwe items bij. Die worden bepaald naar aanleiding van de feedback van jullie. Dus custom made!

Het werkt net als ieder ander Instagram account, behalve dat deze exclusief toegankelijk is voor betalende leden. Het werkt het beste als je al een e-learning van mij hebt gedaan, omdat de basics hier niet behandeld worden.

Let op! je bestelt dit secret Paint a la Nap Instagram account op mijn site net zoals je een e-learning bestelt. Je rekent af en vermeld erbij wat je naam is op InstagramDan ga je naar het paintalanap account ( even met de zoekfunctie op Instagram) en klikt op “volgen”. Om je daadwerkelijk toe te laten check ik je instanaam met de betaling. Diezelfde dag krijg je toegang tot dit bijzondere account, et voila, je bent lid van de privé club! Je krijgt dus geen link toegestuurd, je hoeft niet in te loggen op mijn site, je kunt het niet volgen op mijn site, je bekijkt alles op je gemak op Instagram!

Groet, Marion

 Een aantal voorbeelden van wat je zoal kan maken in dit Secret Instagram account

3b
2
1
3a
1b
Insta secret
2a
1a