fbpx
99 students

Hi! Ik ben Marion Nap en dit is mijn online workshop Paint a la Nap.

Deze aflevering: het schilderen van een Fashionable Face.

Ik ga je alles laten wat jij nodig hebt voor het schilderen van gezichten, en met name Fashionable Faces. Ik ga alle technieken met je delen die jij nodig hebt voor het behalen van een fabulous resultaat, zodat je wel 100 verschillende Fashionable Faces kunt schilderen!

Of het nu de eerste keer is dat je een kwast in handen hebt of dat je al een Artist bent, deze 12 stappen workshop Paint a la Nap leert jou schilderen in mijn stijl, de a la Nap stijl.

Aan het einde van deze workshop heb je al mijn geheimen onder de knie en kun je helemaal los gaan met jouw eigen interpretaties.

 

Onthoud: oefening baart kunst. Letterlijk!

5.00 gemiddeld gebaseerd op 1 beoordeling

5Ster
100%
4Ster
0%
3Ster
0%
2Ster
0%
1Ster
0%

Recensies

  • Annemarie van de Westelaken

    E-learning paint ala nap

    Op 23 november heb ik een workshop gevolgd bij Marion in Veendam. Zeer leuke leerzame workshop. Heb totaal geen ervaring met schilderen maar het leek me altijd al leuk. Eindelijk een stoere, niet tuttige workshop gevonden bij Marion. Zeer leerzaam en anders helemaal mijn stijl. Omdat ik het zo leuk vond heb ik de e-learning aangeschaft en moet zeggen dat deze nog meer tips heeft en zo lekker dat je haar even "stop" kan zetten :-) Bedankt Marion ! Groet Annemarie
€99,00
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0